EmpLaw växer och söker jurister med inriktning på arbetsrätt!

Biträdande jurister / advokater 

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete med arbetsrätt och som vill vara med att utveckla vår verksamhet. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar för våra fina klienter och driva egna processer i domstol och inför skiljenämnd. För att trivas och lyckas hos oss är du genuint intresserad av arbetsrätt, prestigelös och engagerad. Du har arbetat på annan advokatbyrå i minst två år, dock inte nödvändigtvis med arbetsrätt.

Våra klienter vänder sig till oss för vår specialistkunskap. Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör och denna ambition präglar vår verksamhet.  

Rollen som biträdande jurist / advokat

Som biträdande jurist / advokat kommer du att bistå arbetsgivare och arbetsgivarorganisationer i privat, kommunal och statlig sektor. Vi jobbar och utvecklas tillsammans för att uppnå bästa resultat för våra klienter. EmpLaw är en liten verksamhet som erbjuder stora möjligheter för dig att utvecklas som specialist inom arbetsrätt samtidigt som du kan leva ditt liv som förälder, partner, scoutledare eller fotbollstränare. Det är upp till oss hur vi vill att EmpLaws framgång ska se ut.

Din profil

Du har en juristexamen och minst tre års dokumenterat arbete med arbetsrätt. Du har tidigare arbetat på en advokatbyrå i minst två år. För att vi ska fungera tillsammans bör du känna att nedanstående påståenden passar in på dig: 

- Nyfiken på andra människor

- Mycket god samarbetsförmåga och social förmåga

- Ser helheten för klienten och är lösningsorienterad

- Har förmåga att hantera ett växlande arbetstempo

- Har god analytisk förmåga, är noggrann och strukturerad

- Van att hålla deadlines och kan arbeta självständigt

- Vill växa och utvecklas i byrån

- Har god språkhantering

- Talar och skriver engelska obehindrat

 

Tingsmeritering är en fördel men inte ett krav. 

 

Hur du söker

Vårt urval sker löpande för tillsättning i början av hösten 2019. Ansökan skickas per mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Hör gärna av dig om du har några funderingar eller tipsa ditt nätverk om det inte är dig vi söker! Kontakta Annika Elmér, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller per telefon 070-573 89 59.

__________

EmpLaw erbjuder arbetsrätt för arbetsgivare. Vi är en liten, snabbfotad advokatbyrå med fokus inställt på att bli Sveriges största nischbyrå inom arbetsrätt. Hög kvalitet, prestigelöst och effektivt parat med arbetsglädje. Om det inte är roligt är det inte EmpLaw.